Doctoriță româncă, găsită înjunghiată în Franța, într-un apartament închiriat. Colegii sunt în șoc, nimic nu prevestea tragedia

Descoperirea macabră a fost făcută de autorități după ce rudele au anunțat că nu mai reușesc să o contacteze. Medicul se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul. 

Doctorița în vârstă de 31 de ani era din Republica Moldova, dar trăia de 10 ani la Galați împreună cu fratele mai mic. Femeia, , absolventă de medicină la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați, venise în vizită la o colegă medic din Franța unde dorea să își pregătească rezidențiatul. Doina Jurcă a fost găsită înjunghiată în apartamentul pe care și-l închiriase. Din primele informații, medicul a fost victima unui tâlhării.

Atac sângeros în New York. Un bărbat și-a măcelărit rudele, o întreagă comunitate, în șoc

Trupul neînsuflețit al doctoriței a fost găsit într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine din Amiens, Franța, la doar câteva ore după ce aceasta s-a cazat.

Autoritățile franceze au mai mulți suspecți și desfășoară investigații extinse. Motivele crimei însă nu se cunosc.Familia și rudele medicului sunt în stare de șoc și spun că a fost o studentă bună și o persoană cu un suflet mare. Doina s-a împlicat în numeroase campanii umanitare în care a strâns fonduri pentru copii sărmani.

Potrivit publicației franceze Courrier-Picard, procurorul general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, confirmă că victima a murit în urmă unor răni prin înjunghiere.

Românii nu vor simți creșterile salariale din cauza scumpirilor. Noile prețuri de la raft vor face ravagii în portofele

Familia și prietenii tinerei sunt în stare de șoc.

„Doina, colega mea de banca din liceu, mai apoi colegă de facultate. Nu pot să accept această veste: atât de apăsătoare pentru toți cei care te-au cunoscut. În memorie revăd  și derulez toți acești  ani plini de amintiri: atât de dinamică, atât de fericită, atât de sociabilă", este mesajul transmis de Mariana Drăgoi, colegă Doinei.

 „Cu siguranța, parcursul tău în această viață a avut o însemnătate deosebită pentru toți cei care te-a cunoscut, iubit și apreciat ...Ai avut un rol important : cel de a lasă fericire și zâmbet pe acolo pe unde ai trecut. Amintirea ta va rămâne mereu vie, așa precum ți-a fost existența: față frumoasă , cu zâmbetul pe față, cea descurcăreață și săritoare în toate ,sufletul petrecerii și amic de nădejde. Suntem neputincioși în față à tot ce s-a întâmplat, iar trăirile sunt confuze: de la furie ,agonie,la Milă și compasiune. Iar în gândurile tuturor bântuie un singur gând :De ce ? Zbor lin ,suflet bun! Odihnește-te în pace și lumină!", a transmis, îndurerară Mariana, colega Doinei. 

Femeie înjunghiată de soț în incinta Primăriei Belcești. Cei doi se aflau în procedură de divorț

„Nu pot să cred că Dumnezeu te-a vrut atât de repede lângă El! Îmi plânge sufletul de când am aflat despre ține, prietenă mea cea dragă. De ce atât de repede? De ce să nu mai am parte de ține, de zâmbetul și râsul tău, de gândirea ta pozitivă? Cine o să mă mai asculte cu orele la telefon? O să-mi fie prea dor de tine. Odihnește-te în pace, suflet bun!", spune Claudia Rogoz, prietena Doinei Jurcă.

„Cu tristețe și compasiune, transmit sincerele mele condoleanțe în aceste momente dificile, familiei si celor apropiați. Doina va rămâne în inimile noastre că un spirit strălucitor și promițător al facultății de medicină. Înțelegem profund pierderea imensă pe care o resimte familia, iar comunitatea academică este alături de ea în aceste clipe dureroase. Rămâne să vindeci acum rănile îngerilor...", este mesajul unui fost profesor al Doinei.

Ultimul tun al lui Cherecheș împreună cu finul său: Contract uriaș pentru deszăpezire, 11.500 de euro pe kilometru curățatde pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list