Români morți pe loc în Germania, într-un accident groaznic: mașina lor a intrat direct sub un TIR

Accidentul teribil a avut loc pe autostrada A8, în direcția München, în districtul Dachau. Cei doi pasageri ai mașinii, șoferul, de 49 de ani și copilotul, de 48 de ani, cetățeni români care se deplasau către Munchen, au murit pe loc, scrie stiridiaspora.ro.

Tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de 6 decembrie, la ora 02.05. Poliția din nordul Bavariei Superioare a fost alertată să intervină de urgență. Deși la fața locului s-au deplasat și echipaje de prim-ajutor, pentru cele două victime nu s-a mai putut face nimic. Ambele persoane au fost declarate decedate la fața locului.

Potrivit primelor informații, mașina a intrat sub un camion care, în urma impactului violent, s-a răsturnat. Șoferul camionului, de 64 de ani, din districtul Bergstrasse din Hesse, a scăpat ca prin minune cu viață, cu câteva răni ușoare, în timp ce cei doi români au fost uciși pe loc.

Se pare că vremea rea a favorizat producerea tragediei. În acel moment, șoseaua era alunecoasă din cauza ploii înghețate. Procuratura München II a cerut întocmirea unui raport de analiză a accidentului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list