Vladimir Putin, conferință de presă mamut - A primit 2.1 milioane de întrebări de la rușii de rând - Ce a spus despre Viktor Orban

 

Continuarea războiului în Ucraina și obiectivele RusieiPutin a reconfirmat intenția Rusiei de a purta un război îndelungat în Ucraina, afirmând că "Pacea va veni când Rusia își va atinge obiectivele!". El a menționat că scopurile rămân "denazificarea și demilitarizarea Ucrainei", adăugând că "Eroul lor național este o figură nazistă bine cunoscută". Aceste declarații vin în contextul în care Rusia se află în conflict cu Ucraina de aproape doi ani.

Poziția față de Viktor Orban și EuropaPutin a discutat și despre relațiile Rusiei cu Europa, cu o referință specială la premierul Ungariei, Viktor Orban. Orban este descris de presa internațională ca fiind unul dintre cei mai pro-Kremlin lideri europeni. Putin a apărat poziția lui Orban, susținând că acesta nu este un politician pro-rus, ci "un lider care protejează interesele naționale ale țării sale, spre deosebire de alți lideri europeni".

Viziunea asupra rușilor și ucrainenilorÎn conferința sa, Putin a repetat ideea că "rușii și ucrainenii sunt un singur popor, în esență". Acesta a descris situația actuală ca fiind "o mare tragedie care seamănă cu un război civil între frați din tabere opuse".

Reziliența economiei ruse și relațiile cu OccidentulPutin a comentat și despre impactul sancțiunilor occidentale asupra economiei ruse, afirmând că "Lumea a fost surprinsă că economia rusă nu s-a prăbușit". El a subliniat rezistența economiei ruse și a discutat despre posibilitatea normalizării relațiilor cu Uniunea Europeană.

Răspunsuri la întrebările cetățenilorUn moment notabil al conferinței a fost răspunsul lui Putin la întrebarea unui soldat din Donbas, care a afirmat că "victoria este aproape". Putin a subliniat importanța educației în spiritul valorilor patriotice, afirmând că "Războaiele nu sunt câștigate de generali, ele sunt câștigate de profesori de școală".

Această conferință de presă mamut a fost un moment important în comunicarea lui Putin cu cetățenii și lumea, oferind o fereastră asupra poziției și strategiei Rusiei în contextul actual geopolitic și militar.de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list