Un parlamentar rus, aliat al lui Putin, a decedat după ce a căzut de la etajul 3 al unei clădiri. Numărul morților misterioase crește

Membru al partidului de guvernământ Rusia Unită, deputatul rus în vârstă de 46 de ani era unul dintre cei mai bogați oameni politici din Tobolsk. Decesul său a fost raportat inițial de ziarul rusesc Kommersant, citând serviciul de presă al Comitetului de Investigații pentru regiunea Tiumen din Rusia, transmite Newsweek preluat de Ziare.com.

Pe trupul bărbatului nu s-au constatat "semne evidente ale unei morți cauzate de o crimă", au mai declarat anchetatorii pentru Kommersant. Poliția cercetează circumstanțele morții sale.

Moartea demnitarului rus a fost confirmată ulterior și de TASS, care a relatat joi că Egorov "a fost găsit mort în Tobolsk", citând deopotrivă Comitetul regional din Tiumen. Iar canalul neoficial de Telegram Baza - care are legături cu serviciile de securitate ruse - a precizat că trupul lui Egorov "a fost descoperit miercuri în curtea casei sale de pe strada Kedrovaya".

Un martor la incident a confirmat că bărbatul ar fi căzut de la fereastra vilei sale, însă un altul a relatat că acesta avea "probleme cardiace".

Acesta este cel mai recent caz de moarte suspectă sau, mai bine zis, în condiții miseterioase a unei personalităţi ruse. Mai mulți directori şi patroni, majoritatea din industria energiei, au murit în condiţii suspecte, de la lansarea de către Vladimir Putin a invaziei Ucrainei, la 24 februarie 2022.



de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list