Peste 100 de persoane, rănite în urma ciocnirii dintre două trenuri, la metroul din Beijing - Care a fost cauza

Incidentul de la metrou s-a produs joi seara, la ora 18:57 (10:57 GMT), o oră de vârf, când două trenuri s-au ciocnit, a transmis televiziunea publică CCTV, relatează Agerpres care citează agențiile AFP şi Xinhua.

„În total, 515 persoane au fost transportate la spital pentru examinare, iar 102 au prezentat fracturi. Niciun deces nu a fost înregistrat", a anunţat postul TV. Potrivit sursei citate, 67 de persoane au rămas spitalizate.

Potrivit primelor informaţii, accidentul a fost cauzat de zăpada care a făcut ca şinele să devină alunecoase şi a dus la degradarea semnalului şi la activarea frânei de urgenţă.

„Un tren aflat în spate, care se găsea pe o secţiune descendentă, a alunecat pe şine şi nu a putut să frâneze eficient, ceea ce a provocat o coliziune cu un tren aflat în faţă", a informat canalul TV.

Accidentul nu s-a produs într-un tunel, ci pe o porţiune la suprafaţă, lângă staţia Xi'erqi. Trenul se îndrepta spre Changping, un district situat în nordul capitalei chineze.

Acest gen de incidente sunt relativ neobişnuite la metrourile din China, cele din oraşele mari fiind în majoritate relativ noi, moderne şi sigure.de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list