Atac Moscova. Kremlinul anunță 11 arestări, între care 4 presupuși atacatori

"Directorul FSB (serviciul rus de securitate - n.r.), (Alexander) Bortnikov, l-a informat pe (preşedintele Vladimir) Putin despre arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor patru terorişti implicaţi direct în atac", a precizat preşedinţia pentru agenţiile de presă ruse.

Anterior, parlamentarul Alexander Kinştein a anunţat pe Telegram că două persoane suspectate că au comis vineri atacul mortal de la periferia Moscovei au fost reţinute în regiunea rusă Briansk după o urmărire cu maşina. Alţi suspecţi au fugit pe jos într-o pădure din apropiere, a adăugat el.

Bărbaţi înarmaţi îmbrăcaţi în camuflaj au deschis focul vineri cu arme automate asupra participanţilor la un concert la periferia Moscovei. Atacul a fost revendicat de militanţii grupării jihadiste Statul Islamic.

Conform celui mai recent bilanţ oferit de Comitetul de Anchetă din Rusia, 93 de persoane au murit în urma atacului. Anchetatorii au precizat că acestea sunt date preliminare şi au atras atenţia că este de aşteptat ca numărul victimelor să crească.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list