România a fost trecută pe lista neagră a Rusiei. Care e motivul

 

Conform agenției de presă de stat TASS, mai puțin de o treime dintre națiunile membre NATO denunță scrutinul prezidențial rusesc, publicând totodată o "listă neagră" a acestora.

Printre statele menționate se numără și România, pe care Rusia o clasifică astfel ca fiind unul dintre cei mai semnificativi adversari ai săi. Remarcabil este că pe aceeași listă se găsește și Ungaria, cunoscută ca fiind un susținător al dictatorului Putin.

"Aceste țări includ Austria, Albania, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Germania, Georgia, Israel, Spania, Italia, Letonia, Lituania, Cipru, România, Slovacia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Finlanda, Franța, Croația, Muntenegru, Republica Cehă, Chile, Elveția și Suedia", scrie TASS.

„De-a lungul săptămânii, națiunile occidentale au răsucit la spate brațele tuturor membrilor ONU pentru a-i forța să se alăture unei declarații de condamnare a alegerilor din Rusia. Mulți s-au plâns de acest lucru. Au fost până la urmă 56 dintre ei, dintre cei 193 de membri ai ONU! Aceștia sunt cei care s-au păstrat pe pozițiile lor antiruse după începerea operațiunii militare speciale", a scris Dmitri Polianski, primul reprezentant permanent adjunct al Rusiei la ONU pe canalul său Telegram.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list