Mesaj halucinant de la Donald Trump: "Dacă nu sunt ales, va avea loc o baie de sânge”

Trump, care este implicat în mai multe procese penale, a primit deja numărul necesar de voturi pentru a deveni candidatul republican în cursa pentru Casa Albă. 

"Dacă nu sunt ales, va avea loc o baie de sânge. Și asta este cel puțin. Va fi o baie de sânge pentru țară", le-a spus el susținătorilor din Dayton, Ohio, sâmbătă.

 

Piedone, declarații acide la adresa Gabrielei Firea: „Un simplu roboțel"

Trump și-a amintit că anterior a numit alegerile prezidențiale din SUA din 2016 „cel mai important vot", dar că „alegerile din 2024 le depășesc" ca importanță. "Suntem în declin. Dar vom schimba totul. Vom face din nou Statele Unite o țară mare", a spus republicanul. Discursul său a fost difuzat pe canalele de televiziune americane.

Trump a primit deja numărul necesar de voturi de delegați pentru a deveni candidatul republican la președinția Statelor Unite. Actualul șef al statului, Joe Biden, care candidează pentru un al doilea mandat, și-a asigurat sprijinul unui număr suficient de delegați din partea Partidului Democrat. 

Cristian Tudor Popescu, amenințat cu moartea de Gigi Becali: „A vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap" 

Astfel, lupta se va desfășura, în mod previzibil, între aceiași candidați ca acum patru ani, când Biden l-a învins pe Trump, care dorea realegerea în cea mai înaltă funcție guvernamentală. Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list