Atacul de la Moscova. Kremlinul a decretat zi de doliu național VIDEO

 Sute de persoane aduc flori şi alte omagii la Crocus City Hall din Krasnogorsk, la periferia Moscovei, în timp ce angajaţii serviciilor de urgenţă spun că încă mai caută persoane în interiorul complexului de divertisment grav avariat.

Coada celor care doreau să depună flori la memorialul spontan şi să aprindă lumânări în apropierea Crocus City Hall se întindea duminică în jurul prânzului pe sute de metri, în ciuda ploii şi a vântului, relatează corespondentul TASS.

Unul dintre bărbaţii care stau la coadă a declarat pentru TASS că a fost martor ocular al tragediei. "Am fost aici în acea zi, un sentiment de implicare m-a adus aici. Nu prea vreau să intru în detalii. Toţi cei care au fost salvaţi au avut noroc. Este păcat că există oameni care nu au putut să scape", a declarat Anton.

Sunt mulţi oameni care au venit pentru a onora memoria celor care au murit în atacul terorist. "Nu am avut pe nimeni acolo. Dar vedeţi cu ochii voştri câtă lume. Eu am venit împreună cu fiul meu. Şi în momentele de durere vedem cum inimile noastre (ale tuturor locuitorilor ţării) devin unite", a declarat Olga pentru TASS.

De asemenea, au depus flori reprezentanţi ai diferitelor misiuni diplomatice la Moscova, iprecum şi personalităţi publice, oficiali şi artişti.

Lângă gardul care acum înconjoară sala de concerte, sunt munţi de flori. Oamenii vin la Crocus City Hall atât cu flori, cât şi cu lumânări.

Între timp, peste 5.000 de oameni din regiunea Moscova au donat sânge pentru victimele de la Crocus City Hall.

Autorităţile ruse au declarat că se aşteaptă ca bilanţul victimelor să crească, cel puţin 12 victime fiind încă în stare critică. Bilanţul răniţilor a ajuns la 154, potrivit Ministerului rus al Sănătăţii.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list