Prințesa Kate își cere scuze pentru confuzia generată de poza de Ziua Mamei

Într-o declaraţie postată pe reţelele sociale ale Palatului Kensington, Catherine spune: "La fel ca mulţi fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea".

"Vreau să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtăşit-o ieri. Sper că toţi cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită", spune prinţesa.

Fotografia fusese făcută de soţul ei, prinţul William, şi postată pe reţelele sociale ale Palatului Kensington. Imaginea a fost imediat inclusă pe prima pagină a mai multor ziare şi site-uri naţionale, inclusiv BBC News, şi a fost folosită în buletinele de ştiri de la televiziuni.

Însă la scurt timp, cele mari agenţii fotografice internaţionale, care preluaseră poza în portofoliile lor, au anunţat că retrag imaginea din cauza suspiciunilor că ar fi fost editată.

 

Like many amateur photographers, I do occasionally experiment with editing. I wanted to express my apologies for any confusion the family photograph we shared yesterday caused. I hope everyone celebrating had a very happy Mother's Day. C

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 11, 2024

Fotografia a stârnit cu atât mai mult interes cu cât a fost prima imagine cu prinţesa Catherine care a fost făcută publică de la operaţia sa abdominală din ianuarie care presupune o lungă recuperare. Kate nu mai fusese văzută în public de la Crăciun.

Fotografia o arată pe prinţesă stând jos, înconjurată de Prinţesa Charlotte, Prinţul Louis şi Prinţul George, acesta din urmă având braţele înfăşurate în jurul gâtului mamei. Imaginea a fost postată pe conturile sociale ale Prinţului şi Prinţesei de Wales, cu un mesaj din partea lui Catherine care spunea "Vă mulţumim pentru urările voastre amabile şi pentru sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită".

Însă după ce au preluat-o în portofoliile lor pentru clienţi, agenţiile Press Association, Getty Images, AFP, Reuters şi Associated Press au retras, duminică, după câteva ore, fotografia, sugerând că a fost editată, ceea ce a reaprins zvonurile cu privire la prinţesa Catherine şi la sănătatea ei.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list