Manfred Weber: Nicolae Ciucă, un lider care conduce puternic PNL. Rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din Romania, le pot simți

"Îl văd pe Nicolae ca pe un adevărat prieten bun. Cu abilitățile sale de lider conduce acum puternic partidul. Îi mulțumesc pentru acest tip de leadership.

Si cu relațiile sale puternice la nivel european în perioada în care a fost prim-ministru, a arătat că poate aduce o incredibilă dezvoltare economică a României. Rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din Romania, le pot simți. Așa că felicitări pentru ce a făcut", a declarat, miercuri, Manfred Weber, președintele Partidului Popular European.

Reamintim că peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care se numără preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a Popularilor Europeni, se reunesc, miercuri şi joi, în congres la Bucureşti.

Congresul PPE se desfăşoară la Romexpo, reuniunea fiind găzduită de Partidul Naţional Liberal în parteneriat cu Partidul Popular European.de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list