Magnatul media Ted Turner a făcut un videoclip care va rula pe posturile TV din SUA în ziua Sfârșitului Lumii

Dacă v-ați întrebat vreodată ce va fi transmis pe principalele posturi TV în ziua apocalipsei, ei bine, magnatul media Ted Turner, fondatorul CNN, a pregătit deja un videoclip.

Fire prevăzătoare, Turner a pregătit încă din  anii 80, un videoclip pe care vrea să fie redat pe canalul său de știri când lumea se va sfârși, dar videoclipul cu pricina a ajuns de abia în ultimii ani în atenția publicului.

În ce consta, de fapt, Dieta Paleo, acum 5.000 de ani: Alimentele care s-au găsit în stomacul lui Ötzi, Omul Ghețurilor

Imnul se intitulează „Mai aproape, Dumnezeul meu, de tine".

Conform unor surse media de peste ocean, Turner a spus despre un posibil Armaghedon: „Nu vom închide transmisia și vom reda sfârșitul lumii, în direct, iar acesta va fi ultimul nostru eveniment.

Vom cânta Imnul Național o singură dată, la 1 iunie (ziua lansării CNN), iar când va veni sfârșitul lumii, vom reda „Nearer My God To Thee/Mai aproape, Dumnezeul meu, de tine" înainte să tragem obloanele".

Videoclipul, care este cunoscut sub numele de Turner Doomsday Video, a fost divulgat de un angajat al canalului, dar scriitorul Michael Ballaban a spus că l-a văzut în timp ce lucra ca stagiar CNN în 2009.

Se pare că angajații CNN cunoșteau bine videoclipul în momentul stagiului său, dar el a recunoscut că a trebuit să facă ceva săpături pentru a-l găsi.

Serviciu revoluționar la pașapoarte: Posesorii vor fi alertați prin SMS când se apropie data de expirare

„Este unul dintre acele lucruri pe care le cauți doar dacă ești un stagiar cu adevărat plictisit sau dacă ai mult timp liber", a spus el pentru The Guardian.

Pericolul brânzeturilor și lactatelor de post, semnalat de Mihaela Bilic: "Deschideți ochii și evitați!"



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list