Care este, de fapt, starea Regelui Charles, diagnosticat cu cancer la începutul lunii februarie. Un membru al Familiei Regale Britanice rupe tăcerea

Peter Phillips, cel mai mare dintre cei opt nepoţi ai reginei Elisabeta a II-a şi fiul prinţesei Anne, a declarat într-un interviu pentru Sky News Australia că regele era frustrat deoarece recuperarea sa durează mai mult decât şi-ar fi dorit, relatează Reuters potrivit HotNews.ro.

„Este frustrat că nu poate continua să facă tot ceea ce ar vrea să poată face", a afirmat nepotul Regelui Charles, conform Reuters.

El a spus că, deşi este pragmatic şi înţelege că este nevoie de timp pentru recuperare, monarhul britanic este nerăbdător să revină la normalitate.

„Întotdeauna îşi presează personalul şi pe toată lumea - medicii şi asistentele sale - pentru a putea spune: de fapt, pot să fac asta, pot să fac asta?", a dezvăluit Peter Phillips.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, speră să participe duminica viitoare la o slujbă de Paşte restrânsă şi la o reuniune de familie, deşi prezenţa sa nu va fi confirmată în avans. Palatul Kensington a transmis că nici Kate şi nici soţul ei, moştenitorul tronului, prinţul William, nu vor fi prezenţi la slujba de Paşte.

Reamintim că Palatul Buckingham a anunțat la începutul lunii februarie că regele a fost diagnosticat cu cancer și primește tratament. La nici o lună și ceva de la acest anunț, Kate, prinţesa de Wales a Marii Britanii, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că urmează tratament după ce testele medicale făcute în urma intervenţiei chirurgicale abdominale suferite în ianuarie au indicat că are cancer.

Citește și Regele Charles, după diagnosticul crunt primit de prințesa Kate. Ambii suferă de o formă de cancer



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list