Bătrână din Milano, snopită îîn bătaie de un român, pe motiv că a refuzat să-i dea de pomană

Incidentul șocant s-a petrecut chiar în centrul orașului Milano, scrie stiridiaspora, citând presa insulară.

Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită public, se întorcea de la supermarket în momentul în care a fost acostată pe stradă de către cerșetor, iar după ce a refuzat să-i dea bani, acesta a lovit-o cu o baston, provocându-i vânătăi și un traumatism cranian frontal.

Există însă un videoclip care a înregistrat momentul atacului. 

„Milano este invadat de bătăuși, iar violența afectează în principal femeile" 

Autoritățile au intervenit rapid în urma incidentului și l-au reținut pe presupusul agresor, un cerșetor român în vârstă de 71 de ani, cu antecedente penale minore. Acesta este cercetat pentru vătămări agravate, iar pe numele lui s-a ăemis un decret de expulzare din Italia.

Fotografiile cu chipul femeii bătute au fost publicate de pagina de Instagram Milanobelladadio, care le-a primit de la ginere victimei.

"Soacra mea este mai bine, dar vânătăile rămân. Ne-am dori să ne întoarcem într-un oraș locuibil așa cum era cu ani în urmă. Astăzi Milano este invadat de bătăuși care rămân în mod regulat nepedepsiți, iar violența afectează în principal femeile. Poliția se uită și nu intervine, iar administrația neagă situația urgentă și o minimizează", a scrie bărbatul pe rețelele de socializare, potrivit publicației Roma Today.

-------------------------------------------------------------

 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list