Premiile Oscar 2024. Un actor a prezentat gol-pușcă nominalizările pentru cele mai bune costumații VIDEO

Pentru a patra oară, amfitrionul serii de gală a fost Jimmy Kimmel, gazda şi producătorul talk-show-ului Jimmy Kimmel Live!, cel care a prezentat şi ediţiile din 2017, 2018 şi 2023.

La ceremonia decernării statuetelor de aur de acum 50 de ani, un bărbat dezbrăcat a traversat scena, arătând un semn al păcii în spatele actorului David Niven, un moment legendar din istoria premiilor Oscar pe care Kimmel a spus că a vrut să îl rememoreze.

David Niven se pregătea să o prezinte pe Elizabeth Taylor în acel moment.

Pentru acest lucru, John Cena a urcat pe scenă „purtând" doar plicul care conținea numele câștigătorului premiului Oscar pentru „Cele mai bune costume".

„Costumele sunt atât de importante", a spus Cena. „Poate cel mai important lucru care există". Jimmy Kimmel a prezentat până la urmă nominalizările, iar John Cena a fost acoperit cu o draperie.

Cea de-a 96-a ediţie a galei premiilor Oscar, decernate de Academia Americană de Film pentru cele mai bune realizări cinematografice ale anului 2023 s-a desfășurat la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles.de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list