Dmitri Medvedev, declarație controversată: „Românii nu sunt o națiune, ci un mod de viață”

„Românii, după cum se știe, nu sunt o națiune, ci un mod de viață. Părea că nu ne mai poate surprinde nimic. Liderii europeni - idioți, slabi, nimicuri. Dar nu, ne-au dat un motiv din nou. Vor să returneze aurul României", a scris Medvedev într-o postare făcută pe pagina sa de VKontakte, echivalentul rusesc al Facebook.

Medvedev afirmă că „românii nu sunt o națiune" este un citat din filmul rusesc „Brat 2" (2020) al regizorului răposat Alexei Balabanov.

Fostul președinte și premier rus mai spune în postarea sa că guvernul sovietic a naționalizat în 1918 tezaurul României pentru „comportamentul necorespunzător" al României și că ulterior țara noastră a refuzat să „plătească datoriile" sale către „Imperiului Sovietic".

„România a acceptat acest lucru și apoi a primit de la noi renunțarea la reparațiile pentru perioada sa nazistă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ei bine, acum, din nou, apetitul s-a reînviat la diferiți idioți din Parlamentul European", și-a continuat el mesajul.

„Ei bine, chiar nu știu ce să răspund la o asemenea obrăznicie. UE a furat active de 300 de miliarde de dolari de la Rusia și cere să returneze aurul României", a mai notat Medvedev, cu referire la activele rusești înghețate de blocul comunitar.de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list