Criză la Moscova, după masacrul de la mall. Mărturiile șocante ale teroriștilor la interogatoriu - furie la Kremlin

Unul dintre teroriștii care a dezlănțuit iadul la Moscova a recunoscut în fața procurorilor că a fost plătit pentru a ucide. Autoritățile rusești au difuzat mai multe imagini cu cei 11 atacatori capturați în urma tragediei care a reaprins lupta împotriva terorismului.

Cum a decurs interogatoriul: 

Anchetator: Ce ai făcut ieri la Crocus?

Terorist: În „Crocus" am împușcat oameni.

Anchetator: Ce ai făcut la Crocus?

Terorist: Am împușcat.

Anchetator: Pentru ce?

Terorist: Pentru bani.

Anchetator: Pentru câți bani?

Terorist: Jumătate de milion.

Anchetator: Jumătate de milion, de ce?

Terorist: Ruble.

Vladimir Putin susține că teroriștii ar fi fost ajutați de ucraineni să fugă din Rusia după atac. În prima declarație publică după masacrul de la periferia Capitalei Rusiei, Putin spune că se fac eforturi uriașe pentru salvarea răniților, iar criminalii vor plăti.

"Doctorii luptă pentru viețile celor care au fost răniți și care se află în stare critică. Sunt încrezător că vor face tot ce e posibil și chiar imposibilul pentru a salva viețile și sănătatea tuturor răniților. Criminalii au planificat cu sânge rece atacul și au vrut să ne ucidă compatrioții, pe copiii noștri", a spus Vladimir Putin.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a acuzat pe liderul de la Kremlin că încearcă „să dea vina" pe Ucraina după atacul sângeros.

"Ceea ce s-a întâmplat la Moscova este evident: Putin şi ceilalţi ticăloşi încearcă doar să dea vina pe altcineva. Ei recurg întotdeauna la aceleași metode. Au mai făcut asta înainte. Au fost case aruncate în aer, împușcături și explozii. Și întotdeauna dau vina pe alții", a spus Volodimir Zelenski.

Autoritățile ruse anunță că au reușit până acum să identifice doar 29 de cadavre în sala de spectacole, restul de peste o sută de oameni uciși nu au fost încă recunoscuți. Anchetatorii spun că este foarte greu să stabilească cine a murit în atacul terorist, din cauza incendiului care a dus la prăbușirea clădirii. 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list