Kate Middleton, victima unui blestem necruțător? Safirul cu piatră albastră primit de la Prințul William, încărcată de energii negative și multă durere

Inelul de logodnă primit de Kate Middleton se întâmplă să fie un articol care a fost transmis de la regretata Prințesă Diana. Este un safir albastru înconjurat de diamante montate în aur alb.

Deși această comoară de familie este foarte dragă inimii Prințului William - a fost inelul de logodnă al mamei sale - superstițioșii ar putea crede că Kate, având 28 de ani la vremea respectivă, nu ar fi trebuit să îl accepte niciodată, relatează CNN.

Kate Middleton și Printesa Diana/ Foto: Profimedia

Și asta nu pentru că nu ar fi vrut să se căsătorească cu prințul ei fermecător (la propriu), ci pentru că unii cred că bijuteriile pot fi blestemate.

Istoria a demonstrat-o. O altă piatră mare albastră - și aici vorbim despre diamantul Hope - nu a adus noroc membrilor Familiei Regale Franceze. Ludovic al XVI-lea și Maria Antonieta au fost ultimii membri regali care s-au bucurat de piatra înainte de a fi furată și de a-și pierde capetele.

Chiar dacă nu toată lumea crede în astfel de superstiții, sunt însă și persoane care sunt de părere că bijuteriile pot fi blestemate. Conform unei astfel de legende, inelele de logodnă ar purta energia căsătoriei din trecut. Cu alte cuvinte: aduce ghinion să moștenești un inel care a aparținut unui cuplu ce a avut parte de o căsnicie nefericită.

Deci, în esență, Kate poartă inelul unei prințese ce a avut parte de numeroase probleme în căsnicie, ca să nu mai vorbim de sfârșitul tragic.

Sunt însă și persoane care nu cred în astfel de superstiții. Asta deoarece safirul este cunoscut ca având - printre proprietățile sale metafizice - și următoarele 3 însușiri:

- protejează împotriva celor răuvoitori, dezvăluindu-le vorbele și intențiile rele;

- ajută la înțelegerea mesajelor care provin de dincolo de capacitățile fizice de înțelegere, fiind utilizat în cadrul practicilor meditative (curăță meridianele energetice);

- potențează împlinirea visurilor și dorințelor materiale și menține bunăstarea odată atinsă;

Totodată, piatra safir este asociată cu zodiile Pești (safir albastru clasic), Taur (safir albastru deschis), Gemeni (safir galben) și Balanță (safir stea), fiind de asemenea piatra lunii septembrie. Această piatră se dăruiește se pare cu ocazia aniversărilor de 5 ani, 45, 65 sau 70 de ani.de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list