Umor negru într-un supermarket din Germania: Sarmale din „carne umană”, găsite de un client terifiat

Knut Thamm a trăit un moment de șoc într-un magazin, atunci când în locul conținutului obișnuit pe eticheta produsului pe care intenționa să-l cumpere, a găsit un autocolant mare care indica "Carne Umană. 250 de grame: 0,99 euro."

Această descoperire a provocat o reacție imediată în rândul clienților și a stârnit îngrijorare și speculații cu privire la natura incidentului. Cu toate acestea, se pare că această întâmplare a fost fie o glumă de prost gust, fie un gest de protest neidentificat până în prezent. Autoritățile sunt acum pe urmele autorului și se străduiesc să afle adevărul din spatele acestei etichete macabre.

Knut Thamm, clientul afectat, a recunoscut rapid că eticheta era un fals și a mers înainte cu achiziția dorită, deși a explicat presei că a întors ambalajul pentru a ascunde eticheta. În ciuda acestui incident bizar, nu s-au găsit alte ambalaje cu aceeași etichetă în magazin, iar Aldi Nord nu a putut determina dacă a fost un protest oficial al unei asociații de protecție a animalelor sau doar o glumă de prost gust, scrie StiriDiaspora.

Elveția a anunțat că elimină controlul pașapoartelor în aeroporturi, pentru români și bulgari. De la ce dată nu vom mai avea nevoie de acest document pentru a zbura în Țara Cantoanelor

Reprezentanții Aldi au menționat că au verificat toate sucursalele din districtul Lünen și nu au găsit alte produse afectate de această etichetă ciudată. Această situație pare să fie un caz izolat și nu a fost recunoscută public până în prezent nicio acțiune asociată cu acest incident.

O purtătoare de cuvânt a presei a explicat: „Toate sucursalele din districtul Lünen au fost verificate și nu s-au găsit alte produse", conform publicației străine tz.de.

Evenimentul amintește de scandalul anterior cu carne de cal care a șocat mai multe lanțuri de supermarketuri, când alimentele etichetate ca fiind din carne de vită s-au dovedit a fi, de fapt, carne de cal. 

Cum am ajuns să mâncăm pâine de la străini. Din grânarul Europei, România este acum al patrulea cel mai mare importator de grâu din UE



de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list