Explozii în New York. Autoritățile nu exclud un posibil act terorist

Pompierii din New York au intervenit marți dimineață la ora 6 pentru a stinge focul în urma unor explozii pe insula Roosevelt, relatează CBS News. Exploziile au avut loc la 580 Main Street, în sudul Roosevelt Island Bridge & Tram.

Locuitorii din Manhattan și Queens au sunat pentru a raporta ceea ce au spus că seamănă cu niște "explozii mici" și că o "clădire se zguduia", dar situația a fost rezolvată în aproximativ o oră, transmite nbcnewyork.com.

Oamenii din Upper East Side și Astoria din Queens au declarat, de asemenea, că au simțit mici "cutremure". Mai mulți locuitori au declarat că au fost treziți brusc de zgomote puternice și de senzația că li se cutremură clădirile.

Poliția a declarat că au fost găsite canistre cu gaz în interiorul unui SUV implicat într-un accident care a declanșat o explozie în apropierea unui loc de concert aglomerat, a relatat Andrew Dymburt pentru ABC News, care spune că autoritățile investighează un posibil act terorist.

Pompierii spun că cei care au sunat au anunțat că o clădire s-a zguduit și o posibilă explozie, transmite CBS. Până în prezent, nu au fost raportate răniți sau întreruperi de energie electrică.

Poliția din New York a declarat pentru The Independent că „se crede că a fost vorba despre un transformator care a provocat, probabil, incidentul". Departamentul de poliție nu a dat detalii despre locul în care se afla transformatorul sau cum anume a provocat sunetele de explozie și trepidațiile raportate.de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list