Un avion al Korean Air a intrat într-o aeronavă Cathay Pacific Airways! Nou incident aviatic pe un aeroport din Japonia

Un oficial al Korea Air a declarat pentru Reuters că accidentul a avut loc în timp ce aeronava companiei sud-coreene cu 289 de pasageri la bord se pregătea să decoleze, relatează HotNews.ro care citează Reuters. Departamentul de pompieri a declarat că avionul Cathay Pacific era staționar când a fost lovit de aeronava companiei sud-coreene.

#BREAKING A Cathay Pacific flight has crashed with a Korean Air flight at New Chitose Airport in Japan at around 5.30 pm local time. #北海道 #新千歳空港 pic.twitter.com/IcKpNxj9Xk

— Ifeng News (@IFENG__official) January 16, 2024

Pentru moment, informațiile despre accident sunt extrem de limitate, însă televiziunea japoneză NTV a transmis că nu există răniți în urma accidentului. Imaginile transmise de NTV par să sugereze că pe aeroport erau condiții de vizibilitate redusă din cauza ninsorii puternice. 

Incidentul survine la exact două săptămâni după o altă coliziune mult mai gravă ce a avut loc pe aeroportul Haneda din Japonia. Atunci, un avion al Japan Airlines cu 379 de pasageri la bord, plus membrii echipajului, a fost cuprins de flăcări după ce a fost lovit de o aeronavă a Gărzii de Coastă japoneze. 5 dintre cei 6 membri ai echipajului aeronavei Pazei de Coastă și-au pierdut viața în urma accidentului.



de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list