Mai multe cadavre, inclusiv copii, descoperite pe plajele din Turcia. Unele au membrele tăiate

Prima veste proastă a venit din cartierul Çenger din districtul Manavgat. Cetățenii care se plimbau pe plajă au informat jandarmeria când au văzut un cadavru în jurul orei 13.00, scrie ziare.com. Jandarmeria, paza de coastă și echipe de medici au fost trimise la fața locului. 

Cadavrul, care nu avea niciun act de identificare asupra sa și al cărui sex nu a fost stabilit, a fost dus la justițiarul de Medicină Legală din Antalya după o primă examinare. Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, de data aceasta un cadavru a fost raportat ca fiind găsit pe plaja din cartierul Denizkent, la aproximativ 40 de kilometri de cartierul Çenger. 

Echipele care au investigat locul faptei au dus cadavrul, al cărui sex nu a fost stabilit și pentru care nu a fost găsită nicio carte de identitate, la Instituția de Medicină Legală din Antalya. Cetățenii i-au informat pe oficiali după ce au văzut cadavrul unei femei pe plaja din cartierul Kadriye din districtul Serik. Echipele sosite la fața locului au dus cadavrul femeii la centrul de Medicină Legală din Antalya. 

Cu privire la posibilitatea ca acest cadavru să aparțină lui Merve Șevval Elmas (18 ani), care a dispărut în urmă cu 12 zile în Antalya, s-a decis prelevarea unei probe ADN de la familia acesteia.

În afară de cele 3 cadavre găsite ieri pe plajele din Antalya, miercuri au mai fost găsite două cadavre. E vorba de un cadavru fără cap și brațe și fără posibilitatea de a i se determina sexul care a fost găsit tot în Çenger, și partea de jos a unui corp de copil, găsit pe plaja Konaklı, din Alanya.de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list