Detalii șocante despre dubla crimă din Italia. Româncele au fost bătute cu bestialitate înainte să moară

Cu ajutorul medicilor legiști, procurorii și carabinierii au reușit să reconstituie ce s-a întâmplat în noaptea crimei. Astfel, acasă la Delia Zărnescu, în vârstă de 58 de ani, a avut loc o cină la care s-ar fi consumat mult alcool. La masă au luat parte un român de 24 de ani și un alt bărbat de 50 de ani. Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi agresat-o sexual pe femeie, iar românca i-a dat afară pe cei doi.

Aflat în stare de ebrietate, tânărul de 24 de ani a mers apoi acasă la Maria Rus. Acesta a bătut-o până a omorât-o și apoi ar fi ars-o. Potrivit procurorilor, acesta s-a folosit de fotoliul din holul de la intrare. Apropiații acesteia sunt în stare de șoc, iar soțul femeii a declarat încă de la început că nu crede că ar fi vorba despre un accident.

De acolo, a plecat înapoi spre casa Deliei, unde ar fi spart ușa și ar fi intrat cu forța în casă. Criminalul a ucis-o pe femeie după ce a lovit-o cu tot ce a găsit: piese mici de mobilier și alte obiecte.

Autoritățile italiene au declarat că ancheta continuă prin vizionarea imaginilor de pe sistemele de supraveghere video. Ei spun că reconstituirea a fost posibilă doar datorită cooperării comunității românești, formată din muncitori care trăiesc de ani de zile în Italia. 



de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list