Românul care a câștigat 200.000 de euro la loterie în Spania a decis ce va face cu banii: "Îmi plătesc datoriile și plec acasă"

Un român stabilit în localitatea spaniolă Viveiro a câștigat 200.000 de euro la Loteria del Niño, după ce a cheltuit suma de 200 de euro pe biletul de participare, pe care l-a cumpărat de la Bar Luar, un local istoric situat pe strada centrală Benito Galcerán.

Știrea câștigului a circulat rapid prin comunitatea din localitate, iar în dimineața următoare, un număr mare de localnici curioși s-au adunat la bar să vadă cine este norocosul.

De pe câmp, în inimile internauților: cum a cucerit un tânăr tractorist internetul cu talentul său

Potrivit publicației La Voz de Galicia, citată de StiriDiaspora, fericitul câștigător este un român care lucrează în domeniul construcțiilor. Acesta și-a făcut apariția la bar în jurul orei 13:30, la scurt timp după ce premiul principal a fost anunțat.

Întrebat ce va face cu banii, bărbatul a spus că că intenționează să utilizeze suma câștigată pentru a-și plăti unele datorii și pentru a-și face niște mici capricii. 

Metoda incredibilă prin care hoții au furat un seif dintr-un apartament. Cum l-au păcălit pe proprietar să părăsească locuința

Câștigătorul a recunoscut că participă des la jocurile de noroc, cum ar fi cel de Crăciun, dar nu a avut succes până acum.

În prezent, se simte mai liniștit și are în plan să se întoarcă în România. "În martie aveam în vedere să plec în România, iar acum voi face acest lucru mult mai liniștit", a declarat el.

Proprietarul barului, Jacobo Basanta Labayén Ataruferits, a spus că este întotdeauna o bucurie să oferi un astfel de premiu, menționând că în ultimele luni au fost acordate și alte premii consistente în localul său.

Șoricel filmat în timp ce făcea ordine în magazia unui bărbat în fiecare noapte. Video cu animalul harnic care a impresionat internetulde pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list