Lider din partidul lui Nehammer, prins beat la volan. Conducea haotic în toate direcțiile pe șosea și a refuzat etilotestul

La primele ore ale zilei de marți, un martor ocular din Eugendorf a sunat la poliție și a raportat un șofer care părea foarte beat și conducea haotic, în toate direcțiile, pe șoseaua principală. La scurt timp, poliția a reușit să-l localizeze pe șofer în Henndorf. Era Wolfgang Mayer (45 de ani), un politician ÖVP de rang înalt și influent, relatează publicația austriacă Krone.at., citat de StiriDiaspora.

Cioloș plânge cu lacrimi de crocodil pentru agricultorii pe care chiar el i-a îngropat

Politicianul austriac a refuzat testarea cu aparatul etilotest 

Wolfgang Mayer este secretarul general ÖVP de la Salzburg și liderul de grup din parlamentul austriac. Acesta a refuzat testul etilotest. Așa cum prevede legea, i s-a întocmit dosar penal și i-a fost suspendat permisul de conducere. Mayer riscă acum și o amendă de câteva mii de euro. De asemenea, ar putea fi trimis la cursuri de legislație pentru "recapitularea" regulilor rutiere.

„Am făcut o greșeală gravă și, desigur, știu că am avut un comportament deplasat. Desigur, acum trebuie să suport și consecințele legale", a spus Mayer. „Sunt, de asemenea, conștient că ar fi trebuit să fiu un model de urmat și am făcut această faptă. Prin urmare, aș dori să îmi cer scuze sincer pentru acest lucru," a spus Mayer. 

Iarna își arată și mai mult colții: ANM a emis avertizări de intensificări ale vântului, precipitații mixte și polei. 5 Coduri Galbene de viscol și ceațăde pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list