Un oficial de rang înalt din cadrul NATO a emis o avertizare: Cetățenii din statele aliate ar trebui să fie pregătiți pentru un "război total cu Rusia."

 

 

În cazul izbucnirii unui război, un număr mare de civili ar trebui să fie mobilizați, iar guvernele ar trebui să pună în aplicare sisteme pentru a gestiona acest proces. Amiralul Bauer a elogiat Suedia pentru că a îndemnat toți cetățenii să se pregătească pentru război înainte ca țara să devină oficial membră a NATO.

"Trebuie să ne dăm seama că nu este un dat faptul că trăim în pace. Și de aceea noi (n.r. - forțele NATO) ne pregătim pentru un conflict cu Rusia. Dar discuția este mult mai amplă. Este vorba, de asemenea, de baza industrială și, de asemenea, de oameni care trebuie să înțeleagă că joacă un rol", a afirmat înaltul oficial NATO, citat de The Telegraph.

Decizia luată de Stockholm, anunțată la începutul acestei luni, a dus la o creștere a numărului de voluntari pentru organizația de apărare civilă a țării și la o creștere a vânzărilor de lanterne și de radiouri cu baterii.

"Totul începe acolo", a declarat amiralul Bauer.

"Realizarea faptului că nu totul este planificabil și că nu totul va fi perfect în următorii 20 de ani", a adăugat acesta.

 de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list