Discurs de parlamentar ungar: „Ucraina e vândută! Dacă pierde războiul, ne vom lua Transcarpatia înapoi”

"Trebuie să găsim parteneri cu care să luptăm împotriva globalismului", a declarat, printre altele, László Toroczkai, citat de 24.hu. Potrivit acestuia, împreună cu partenerii lor politici, au sarcina de a prelua guvernarea în propria țară și, în cele din urmă, la Bruxelles.

"Dacă am câștigat, atunci sarcina noastră este foarte simplă: trebuie să decidem ce facem cu această Uniune Europeană", a declarat liderul partidului, citat de MTI.

Toroczkai a spus că întrebarea este: „continuăm să conducem UE ca o federație de state suverane sau o desființăm, lăsând cooperarea viitoare pe seama acordurilor bilaterale?".

 

"Globaliștii sunt internaționaliști. Ei pot fi înfrânți doar prin cooperare internațională", a mai spus acesta, care a completat că trebuie să începem să "întindem mâna către non-occident", să găsim noi aliați și "să oprim afluxul de migranți și de lucrători migranți, nu să provocăm islamul".

Politicianul de extremă dreapta a vorbit și despre războiul din Ucraina. El a spus că modalitatea de a pune capăt conflictului este "o încetare imediată a focului, pacea și un acord negociat". El a adăugat, totuși, că dacă războiul va duce la sfârșitul statalității Ucrainei, Ungaria trebuie să aibă pretenția de a primi Transcarpatia.

„Ucraina a fost cumpărată de BlackRock", a mai precizat Toroczkai. Acesta este cel mai mare fond de investiții din lume, care are active de circa 10.000 de miliarde de dolari.

Politicianul maghiar s-a pronunțat și împotriva partidelor liberale din Ungaria, "care trădează patria și națiunea, deoarece aceste forțe doresc un stat european unit, fără autodeterminare, fără libertățile națiunilor și ale popoarelor europene".



de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list