Donald Trump și Bill Clinton, în dosarul orgiilor sexuale - Nume grele în cazul în care este implicat Jeffrey Epstein!

Printre numele de notorietate din documente se numără Prințul Andrew al Marii Britanii, Michael Jackson, David Copperfield, dar și foștii președinti ai SUA Bill Clinton și Donald Trump. Dezvăluirile au fost făcute în documentele depuse în cadrul procesului intentat de una dintre victime, împotriva lui Ghislaine Maxwell, partenera lui Jeffrey Epstein, inculpată și ea în dosarul de trafic sexual.

În cazul lui Donald Trump, acesta este menționat în documente ca fiind o cunoștință a lui Epstein, dar nu se face nicio altă mențiune. În ceea ce-l privește pe Bill Clinton, care a fost mult mai apropiat de finanțator și a călătorit cu acesta în anii 2000, numele său este menționat de zeci de ori, dar, din nou, fără nicio indicație clară în acte ilegale.

„Este adevărat, domnule, că un prieten de-al tău ți-a trimis trei fete de 12 ani pentru ca tu să le poți abuza sexual la una dintre zilele tale de naștere?

Aș dori să răspund la această întrebare. Chiar aș face-o. Cu toate acestea, avocații mei mi-au spus că trebuie să-mi afirm drepturile privind cel de-al cincilea amendament, al șaselea amendament și al patrusprezecelea amendament din Constituție", a spus Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein avea puternice relații economice și politice în Statele Unite, dar și peste hotare. Milionarul deținea două insule, unde s-ar fi organizat orgii pentru celebrități. Acolo erau abuzate inclusiv minore. După ce a fost arestat în 2019, el s-a sinucis în închisoarea de la New York.

Tot în acest caz, prințul britanic Andrew a ajuns la o înțelegere în februarie 2022, pentru 13 milioane de dolari, cu o femeie de 40 de ani, care l-a acuzat că a agresat-o sexual în 2001 pe una din insulele lui Epstein, pe când aceasta avea doar 17 ani. de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list